Adolescenta însărcinată din Suceava a ajuns pe mâinile Protecţiei Copilului. Fata a fost bătută cu bestialitate de iubit

Adolescenta însărcinată din Suceava a ajuns pe mâinile Protecţiei Copilului. Fata a fost bătută cu bestialitate de iubit © Captură

Veşti noi despre adolescenta de 15 ani bătută de iubit, în Suceava. Astăzi, fata a fost luată de acasă de inspectorii de la Protecţia Copilului.

Luni dimineaţă, inspectorii de la Protecţia Copilului au mers acasă la fata de 15 ani şi au luat-o cu ei. Aceştia nu au mers singuri, ci au sosit însoţiţi de oamenii legii, pentru a evita să aibă loc un incident neplăcut, potrivit Observator.tv.

După ce imaginile cu copila de 15 ani, însărcinată în cinci luni, au ajuns în mediul online, Poliţia s-a autosesizat şi a decis să-l aresteze pentru 30 de zile pe tânărul violent. Vă reamintim că fata şi mama ei, cea care de altfel a filmat întreaga scenă, nu au depus plângere la Poliţie de teamă.

Cele două locuiesc în casa tânărului de 19 ani şi se tem ca nu cumva să fie date afară. În plus, fata chiar a ţinut să precizeze că vrea să stea în continuare cu iubitul ei, care nu ar fi deloc violent. Imaginile spun, însă, altceva. Tânărul de 19 ani o bate cu biciul pe fară fără nicio milă şi chiar o pune să îşi bage mâinile în jar încins.

Nici mama fetei nu pare deloc afectată şi spune că între fiica şi ei şi iubit nu a fost nimic mai mult decât o simplă joacă.

''Nici bine, nici aşa. ( n.r cum i s-a părut filmarea). Cum să spun. Ei îmi spuneau că se jucau. Eu am întrebat-o pe fată, a zis că se joacă. Eu nu ştiu'', a spus mama fetei.

Acum, iubitul bătăuş a ajuns în spatele gratiilor, unde a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Iubita sa, care urmează să aducă pe lume un copil, se află la Protecţia Copilului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro