Două fete de 15 ani, colege de bancă, au dispărut, în Brăila! Au plecat luni de la şcoală, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele!

Două fete de 15 ani, colege de bancă, au dispărut, în Brăila! Au plecat luni de la şcoală, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele! © IPJ Brăila

UPDATE: Cele două eleve dispărute luni, pe 3 februarie, în Brăila, au fost găsite pe raza municipiului, potrivit presei locale.

Ştire iniţială

Este alertă în Brăila, după ce două fete de liceu au dispărut luni, după ce au plecat de la şcoală.
Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta, ambele în vârstă de 15 ani, eleve în clasa a IX-a, la Liceul Mihail Sebastian din Brăila, sunt cele două fete căutat cu disperare de oamenii legii.

Antonia şi Nicoleta au mers la şcoală, aşa cum făceau în fiecare zi, însă imediat după terminarea cursurilor cele două adolescente au plecat împreună, fără a mai ajunge acasă. Cele două familii sunt disperate şi au anunţat Poliţia.

Oamenii legii sunt în alertă şi îi roagă pe toţi cei care pot avea informaţii despre ele să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la 112.

Colgiu Gabriela Antonia, dispărută luni, 3 februarie

Semnalmente: înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare aurie, din fâş, pantaloni tip blugi, rucsac şcolar de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

Pătrânoiu Andreea Nicoleta, dispărută luni, 3 februarie

Semnalmente: înălţime 165 de cm, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

Pentru Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta, care sunt colege de bancă, s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional, potrivit IPJ Brăila.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro