Două surori românce au murit de Covid-19 într-un spital din Italia. Ce spun rudele

Două surori românce au murit de de Covid-19 într-un spital din Italia. Ce spun rudele © Arhivă

Sfârșit cumplit pentru două surori românce. Femeile au murit de coronavirus, într-un spital din Italia, la două zile distanță una de cealaltă.

Cele două surori românce au fost diagnosticate cu Covid-19 și internate lângă Milano, oraș în care s-au stins din viață.

Două românce care au fost în Italia s-au stins din viață în această săptămână în două spitale din italiene. Una dintre surori urma să împlinească vârsta de 80 de ani chiar pe 14 martie. A murit însă cu două zile înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Sora ei, o femeie mai mică cu cinci ani, în vârstă de 75 de ani, a murit miercuri.

Una dintre rudele apropiate ale celor două surori românce care s-au stins din viață în Italia, a confirmat pentru Observator.tv moartea lor. De asemenea, ruda lor a confirmat și că cele două fuseseră diagnosticate cu virusul ucigaș din China.

Cele două surori românce au plecat împreună în Italia. Acestea au plecat în luna ianuarie, din Borșa, Maramureș, pentru ca femeia de 75 de ani să urmeze un tratament la Milano. Acolo locuiau și copiii ei. Sora ei mai mare, de 80 de ani, a însoțit-o pentru a-i fi alături.

"Cea de 80 de ani nu avea nicio boală, era sănătoasă. Dar corpul era bătrân. Am apucat să vorbim pe video cu ea cu câteva ore înainte, și-a luat rămas bun. Era lucidă. I-a uscat plămânii boala asta și plămânii nu au mai acceptat aer de la apartat.", a povestit sursa, potrivit Observator.tv.

În clipa de față nu se știe exact în ce fel va avea înmormântarea celor două. Trupurile neînsuflețite ale acestora de află la morgă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro