Dramă într-o familie de români din Italia! Le-a murit copilul de 4 ani din cauza unui atac de cord

Dramă într-o familie de români din Italia! Le-a murit copilul de 4 ani din cauza unui atac de cord © arhivă

Momente terifiante pentru o familie de români din Italia! Băieţelul de 4 ani le-a murit din cauza unui atac de cord!

Familia lui Lucas trece prin clipe de nedescris. Copilul, în vârstă de 4 ani a suferit dintotdeauna de o boală congenitală gravă. Din cauza acestei afecţiuni, făcea mereu crize respiratorii.

Azi-noapte, problemele micuţului au început să se agraveze, iar părinţii au sunat de urgenţă la 112. Autorităţile au sosit imediat la faţa locului şi l-au transportat pe Lucas la spital. Medicii s-au luptat pentru viaţa băieţelului, însă eforturile lor au fost în zadar. Copilul a făcut atac de cord, fiind declarat în cele din urmă decesul.

Întreaga tragedie a avut loc într-o regiune a Italiei, Abruzzo, comunitatea locală fiind afectată de cele întâmplate. Primarul localităţii San Demetrio ne'Vestini a oferit declaraţii cu privire la situaţia familiei.

"Îi ştiu pe părinţi şi le-am întâlnit băiatul cel puţin o dată. Sunt foarte bine integraţi în comunitatea noastră. Din câte ştiu, băiatul avea o problemă gravă de sănătate. Totuşi, graţie eforturilor tuturor şi în special a părinţilor, a putut să meargă măcar şi pentru o scurtă perioadă de timp la grădiniţă. Este o lovitură dureroară pentru întreaga comunitate. Este o zi foarte tristă", susţine Silvano Cappelli.

Şi directorul institutului de învăţământ la care cel mic mergea este foarte afectat de pierderea lui Lucas. "Un copil foarte dulce și nefericit, născut cu o patologie serioasă, care l-a obligat să rămână nemișcat pe căruciorul său, asistat cu toată atenția iubitoare de toți și primit cu bucurie de băieții și fetele Școlii Infantile din San Demetrio", susţine Antonio Lattanzi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro