Trupul neînsufleţit al lui Ducu Darie a fost depus la Teatrul Bulandra. Gestul făcut de Klaus Iohannis în semn de apreciere

Trupul neînsufleţit al lui Ducu Darie a fost depus la Teatrul Bulandra. Gestul făcut de Klaus Iohannis în semn de apreciere © spynews.ro

Trupul neînsufleţit al regizorului Alexandru Darie a fost depus la Teatrul Bulandra, instituţia de cultură pe care acesta a condus-o aproape două decenii. Mulţi dintre cei care l-au iubit au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Reprezentanţii Teatrul Bulandra au anunţat la scurt timp după aflarea veştii despre moartea lui Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, că trupul său neînsufleţit va fi depus vineri seară la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra din Capitală. 

Printre cei care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu regretatului regizor se numără şi Oana Pellea care nu a plâns la căpătâiul lui Ducu Darie. La un moment dat, Oana Pellea a fost la un pas să se prăbuşească, fiind de altfel, vizibil sfâşiată de durere. 

Însuşi preşedintele României, Klaus Iohannis, a ţinut să arate aprecierea şi recunoştinţa pe care o are faţă de tot ce a însemnat şi a făcut Alexandru Darie, aşa că, a trimis o coroană din flori la Teatrul Bulandra, unde trupul neînsufleţit al regizorului este depus până duminică, potrivit Libertatea.

În aceste zile, mai multe slujbe se vor ţine la priveghi, iar toţi cei care l-au iubit pot să vină şi să-şi ia adio. Pe 22 septembrie, Alexandru Darie va fi înmormântat la ora 13:00, la Cimitirul Bellu, după slujbă.

Anca Pandrea îşi va lua adio de la fiul vitreg, la Teatrul Bulandra

Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie pentru că, spune ea, după moartea lui Iurie Darie, nu mai poate participa la astfel de evenimente nefericite, durerea fiind prea mare. În schimb, Anca Pandrea a declarat că va merge să-şi ia adio de la Ducu Darie la Teatrul Bulandra.

"Eu nu pot, după Iurea, să merg la nimeni. Nici în spital, nici la înmormântare. O să merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere în suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o să merg. Îl ocroteşte Iurea, care a plecat înaintea lui...", a declarat Anca Pandrea la "Răi Da Buni".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro