Anca Pandrea, declaraţie sfâşietoare despre moartea lui Ducu Darie. Unde va fi depus trupul regizorului

Anca Pandrea, declaraţie sfâşietoare despre moartea lui Ducu Darie. Unde va fi depus trupul regizorului © arhivă

Moartea lui Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a venit ca un trăsnet! Anca Pandrea, mama vitregă a regizorului, cu greu şi-a găsit puterea să spună câteva cuvinte despre acest eveniment nefericit. Anca Pandrea a explicat de ce nu va participa la înmormântare, dar a şi precizat că va merge să-şi ia adio de la Ducu Darie, acolo unde va fi depus trupul neînsufleţit.

La câteva ore de la aflarea veştii cutremurătoare, Anca Pandrea a intrat în direct prin intervenţie telefonică la "Răi Da Buni" şi a mărturisit că fiul ei vitreg a murit aşteptând pe listă, pentru un transplant de ficat.

"El a aşteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizată şi umană, la rând, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi şi Ducu Darie pentru ficat.", a declarat Anca Pandrea pentru "Răi Da Buni".

În urmă cu câţiva ani, când Iurie Darie a acceptat să pozeze în ipostaze indecente alături de Anca Pandrea, Ducu a acuzat-o pe aceasta de cele întâmplate, spunând că tatăl său nu era într-o stare care să-i permită să ia decizii bune. Însă, supărarea dintre ei a trecut şi, deşi nu vorbeau des, asta nu înseamnă că nu ţineau unul la celălalt, spune Anca Pandrea.

"Suferinţa lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroză, a făcut chimioterapie acum doi ani şi ceva şi o ţinea în frâu, chiar dacă slăbise în ultimul timp. Da, da (n.r. era conştiincios privind tratamentul). Aproape tot ce a făcut a fost o capodoperă. Pe ce a pus el mâna, pe ce text a pus mâna, şi Dumnezeu a pus şi l-a îndrumat. Sunt oameni care vorbesc toată ziua şi când este un necaz, nu se mai cunosc. Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des? Oricum mă doare! Mă doare de nu mai pot!", a mai spus Anca Pandrea.

Unde va fi depus trupul lui Alexandru Darie

În ziua tragică, Anca Pandrea a menţionat că nu va merge la înmormântare, dar nu pentru că nu vrea să-şi conducă pe ultimul drum fiul vitreg, ci pentru că nu are puterea să mai participe la un astfel de eveniment devastator, după cele întâmplate la moartea lui Iurie Darie. 

În schimb, Anca Pandrea a spus că va merge să-şi ia adio de la Ducu Darie la teatru, acolo unde va fi depus trupul neînsufleţit al regizorului. Din 2002 până în ultimul ceas, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra.

"Eu nu pot, după Iurea, să merg la nimeni. Nici în spital, nici la înmormântare. O să merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere în suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o să merg. Îl ocroteşte Iurea, care a plecat înaintea lui...", a continuat aceasta, în lacrimi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro