Drama regretatului Alexandru Darie. A fost certat cu tatăl său, Iurie Darie, timp de 20 de ani

Drama regretatului Alexandru Darie. A fost certat cu tatăl său, Iurie Darie, timp de 20 de ani © spynews.ro

Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a murit miercuri 18 septembrie, la vârsta de 60 de ani. Regizorul a luptat ani de zile cu ciroza şi se afla pe lista de transplant hepatic. De-a lungul vieţii, Alexandru Darie a avut parte de multe conflicte, inclusiv cu tatăl său. El şi Iurie Darie nu şi-au vorbit timp de două decenii.

Deşi Alexandru Darie şi-a petrecut mare parte a copilăriei la teatru, alături de tatăl său relaţia dintre ei nu a fost una deloc bună. Din anul 1987, în perioada în care Iurie Darie a cunoscut-o pe Anca Pandrea şi până în 2007, cei doi nici măcar nu şi-au vorbit. Mai mult, au şi fost în instanţă, pentru moştenirea unei case. 

Împăcarea dintre Alexandru Darie şi tatăl său, Iurie Darie, a avut loc în anul 2007, când s-a aflat de diagnosticul cumplic care i-a adus moartea actorului.

Conflictul dintre Alexandru Darie şi Anca Pandrea 

Alexandru Darie nu a avut o relaţie prea bună nici cu Anca Pandrea, femeia în braţele căreia Iurie Darie şi-a găsit liniştea, după moartea Consuelei. Conflictul a pornit aproximativ acum câţiva ani, când Anca Pandrea şi Iurie Darie au acceptat să pozeze în ipostaze mai indecente. Atunci, Alexandru Darie a acuzat-o pe Anca Pandrea de cele întâmplate, spunând că starea în care era nu i-ar fi permis actorului să ia cele mai bună decizii.  

Anca Pandrea şi Alexandru Darie au îngropat securea războiului între timp însă, după moartea lui Iurie Darie, cei doi nu au păstrat legătura. 

Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Alexandru

Deşi ştia că starea fiului vitreg nu era una deloc bună, Anca Pandrea nu a fost să-l viziteze pe Alexandru la spital. Acum, Anca Pandrea a declarat că nu va merge la înmormântarea lui, explicând că, după moartea lui Iurie Darie, şi-a promis că nu va mai participa la niciun astfel de eveniment, suferinţa fiind prea mare. 

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tatăl lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Anca Pandrea, pentru Mediafax.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro