Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Alexandru, fiul lui Iurie Darie: „I-am aprins o lumânare”

Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Alexandru, fiul lui Iurie Darie © Arhivă

Anca Pandrea a făcut primele declarații, după ce Alexandru Darie, fiul actorului Iurie Darie, a murit. Îndrăgita actriță a anunțat că nu va merge la înmormântare, motivându-și și decizia.

Anca Pandrea a declarat că nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Darie. Nici la spital nu a fost să îl viziteze, în perioada în care regizorul se lupta pentru viața lui. Actrița a explicat că, totuși, s-a înțeles foarte bine cu cel pe care îl alinta Ducu și că i-a aprins o lumânare în momentul în care a aflat vestea. Fix această veste cruntă a fost dată de familia regizorului, care a sunat-o pentru a o anunța de tragedie.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Anca Pandrea, pentru MEDIAFAX.

Fiul lui Iurie Darie, răpus de ciroză

În ultimii ani, Ducu Darie, aşa cum îi spuneau prietenii, a încercat din răsputeri să scape de ciroză. Fiul lui Iurie Darie şi-a vândut autoturismul şi apartamentul pentru a reuşi să plătească tratamentele, şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, conform informaţiilor apărute în presă.

Născut pe 15 iunie 1959 într-o familie de artişti, Alexandru Darie a crescut în teatru. Încă de mic copil, mergea cu părinţii săi, Consuela Roşu şi Iurie Darie la repetiţii. Cariera sa a început în 1984, când Alexandru Darie s-a angajat ca asistent de regie la Teatrul de Stat din Oradea. În 2006 fusese ales preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, iar din 2002 până în ultimul ceas, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro