Durere mare în familia regretatei Aura Ion, la şase ani de la tragedia din Apuseni. ''Astăzi mi-am luat la revedere''

+2 click pentru
galerie

Durere mare în familia regretatei Aura Ion, la şase ani de la tragedia din Apuseni. ''Astăzi mi-am luat la revedere'' © Facebook

Durere mare la început de an în familia regretatei Aura Ion. Unul dintre cei mai importanţi membri ai familiei a încetat din viaţă. Vestea tristă a fost dată chiar de mama Aurei Ion.

Astfel, cea care s-a stins este bunica Aurei Ion, mama mamei sale. Vestea tristă a fost dată pe reţelele sociale chiar de către Ioana Ion, mama regretatei Aura Ion. Femeia a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, alături de o fotografie cu cea care i-a dat viaţă.

"Astăzi mi-am luat la revedere de la mama mea iubită. Dormi în pace, iubita noastră", este mesajul postat Ioana Ion pe Facebook, care şi-a pierdut mama în aceeaşi lună în care a murit şi fiica sa.

Pe 20 ianuarie se împlinesc şase de la tragedia din Apuseni

Anul acesta se împlinesc şase ani de la tragedia din Apuseni care a îndoliat o ţară întreagă. Atunci două persoane şi-au pierdut viaţa, studenta la Medicină, Aura Ion, şi Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei Iovan. Cei doi se aflau în elicopter alături de copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu.

Aceştia se deplasau de la Bucureşti la Oradea, acolo de unde urmau să preleveze ficatul, rinichii și corneele de la o donatoare de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Accidentul s-a produs din cauza ceţii, care a redus vizibilitatea pilotului Adrian Iovan, în momentul în care a încercat o aterizare forţată într-o zonă împădurită din Munţii Apuseni. Din păcate, în urma impactului Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa, iar studenta la medicină, care ajuta în mod voluntar, Aura Ion, a murit şi ea la scurt timp, după ce elicopterul SMURD care venise să acorde ajutor nu a putut interveni tot din cauza ceţii.

Ceilalţi pasageri au fost răniţi, cel mai puţin afectat fiind medicul Radu Zamfir, care de altfel a fost şi cel care le-a acordat primul ajutor colegilor săi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro