Ea este femeia căreia i s-a interzis să mai nască! A făcut 44 de copii până la 36 de ani

Ea este femeia căreia i s-a interzis să mai nască! A făcut 44 de copii până la 36 de ani © captură video

Nu, nu este o glumă! Unei femei i s-a interzis să mai nască, după ce a făcut 44 de copii până la 36 de ani. Cazul ei a intrat în istorie!

Mariam Nabatanzi a devenit mama a 44 de copii. I-a născut pe toţi până la vârsta de 36 de ani, atrăgând atenţia tuturor. Medicii i-au interzis femeii să mai facă alţi copii. 

Pe când avea 12 ani, Mariam Natabanzi s-a căsătorit cu un bărbat care avea 40. La un an de la nuntă, Mariam a dat naştere primilor ei gemeni. Apoi, în urma unei afecţiuni care s-a dovedit a fi genetică, a continuat să nască, la fiecare sarcină, un număr mare de copii. 

Până când a implinit 36 de ani, Mariam Natabanzi a adus pe lume şase pereche de gemeni, de patru ori tripleţi şi de cinci ori cvadrupleţi! În total, 15 sarcini. Dintre toţi copii născuţi, şase au murit. Astfel, Mariam Natabanzi a rămas cu 38 de copii în grijă, potrivit The Mirror.

După primele două sarcini, femeia a cerut ajutorul cadrelor medicale, dar nu a putut lua anticoncepţionale, dat fiind faptul că acestea ar fi dus la complicaţii din cauza afecţiunii sale genetice. 

În urma unei intervenţii chirurgicale pe care a suferit-o la vârsta de 40 de ani, lui Mariam Nabatanzi i-a fost interzis să mai rămână însărcinată. Femeia s-a bucurat de ce i-au spus medicii şi a afirmat că este "în sfârşit liberă".

Femeia şi-a dorit să aibă o familie numeroasă încă din copilărie. Pe când avea 3 zile, Mariam Natabanzi şi ceilalţi cinci fraţi ai săi au fost abandonaţi de mamă. După ce tatal său s-a recăsatorit, mama vitregă i-a omorât pe cei cinci frati amestecând sticlă mărunţită în mancarea lor. Mariam Nabatanzi se afla în vizită la o rudă în acel moment.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro