Topul mămicilor din 2019. Ele sunt vedetele care şi-au văzut visul cu ochii în anul ce tocmai s-a încheiat / GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

Topul mămicilor din 2019. Ele sunt vedetele care şi-au văzut visul cu ochii în anul ce tocmai s-a încheiat / GALERIE FOTO © Instagram

Anul 2019 a fost unul perfect pentru multe vedete de la noi. Acestea și-au văzut visul cu ochii și și-au mărit familiile. Fie că vorbim de primul copil, fie de-al doilea sau chiar al treilea moștenitor, cert este că bucuria și împlinirea au fost pe măsură.

Numărul vedetelor care au devenit mame în acest an este destul de mare, iar noi am făcut o listă cu artistele, prezentatoarele și actrițele care au avut un 2019 de poveste.

Printre cele mai iubite vedete care au devenit mame în anul ce tocmai s-a încheiat se numără Gabriela Cristea, Simona Gherghe și Mirela Vaida. Vedeta Antenei Stars și Tavi Clonda au primit-o cu mare bucurie în viața lor pe micuța Iris, în timp ce Mirela Vaida i-a spus bun găsit micuțului Tudor. La fel de fericită a fost și Ana, fata Simonei Gherghe, atunci când mama ei i-a făcut un frățior, pe Vlad Ioan.

O bucurie fără egal a simțit-o și Andreea Bălan, după nașterea micuței Clara. Aceasta a trecut prin clipe grele la naștere, când a fost la un pas de moarte, însă Cineva Sus o iubește și a salvat-o.

O altă mămică fericită, care a simțit bucuria la dublu, este Valentina Pelinel, care le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Și Lavinia Pîrva a făcut cunoștință cu sentimentul de mamă, după ce l-a născut pe cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr.

La fel de fericită a fost și Diana Dumitrescu, care a devenit mămica unui băiețel superb. Catrinel Menghia, Alina Pușcaș, Laura Andreșan, Karmen Minune și cântăreața de muzică populară, Georgiana Lobonț, completează și ele topul vedetelor care au născut în 2019, după ce le-au adus pe lume pe fetițele lor. Nici Anca Serea nu lipsește de pe lista noastră, mai ales că ea a devenit mamă pentru a șasea oară, în 2019.

Alte mămici extrem de fericite sunt și Ramona Bădescu, care a născut la vârsta de 50 de ani, dar și Flavia Mihășan care e mama unui băiețel. Dintre vloggerițe, cele care au devenit pentru prima oară mămici fac parte Ioana Grama, care a născut o fetiță, și Cristina Ich, care a adus pe lume un băiețel. Și vloggerița Gabriela Atanasov a devenit mămică pentru a doua oară, după ce a născut o fetiță. Ultima vedetă care a devenit mamă în 2019 este Andra de la Like Chocolate, care a născut un băiețel în a doua zi de Crăciun.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro