Diana Dumitrescu și-a botezat băiețelul. ''Fericirea se trăiește mereu în familie''

+4 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu și-a botezat băiețelul. ''Fericirea se trăiește mereu în familie'' © Instagram

Bucurie mare în viața Dianei Dumitrescu și a soțului ei. Frumoasa actriță a trăit sâmbătă cele mai mari emoții din viața de mămică, pentru că fiul său Carol Anton  fost botezat.

Diana Dumitrescu, botez de poveste pentru micuțul ei

Au fost momente pline de bucurie, de emoție și de împlinire pentru Diana Dumitrescu, care și-a creștinat copilul. Petrecerea nu a fost una mare, însă a fost intimă și frumoasă, exact pe gustul fericiților părinți. Frumoasa vedetă a ținut să-i aibă aproape pe toți oamenii dragi, care au susținut-o și care i-au fost sprijin în momentele grele și fericire în cele frumoase.

Diana Dumitrescu a ținut să posteze un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale, după botezul copilului său, în care le este recunoscătoare tuturor pentru momentele fericite de seara trecută.

''Fericirea se trăiește mereu în familie! Mulțumesc tuturor membrilor familiei noastre, de sânge sau nu, pentru prezență, pentru distrație, pentru dansuri, pentru urările minunate către Carol Anton, pentru că existați în viețile noastre! ❤️'', a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

După ce îndrăgita vedetă a dat vestea că a fost petrecere în familia ei, fanii i-au transmi mesaje care mai de care mai frumoase și mai emoționante, în cinstea micuțului botezat, Carol Anton.

''Să fiți sănătoși și voioși! 💋🎉, Felicitări pentru creștinarea micțului Carol! Să vă trăiască sănătos, fericit și să vă aducă numai bucurie și fericire!!! Te pup, Diana 🤗!! 🎈🎈🎈, Dragoste și sănătate!👍😘❤️'', sunt câteva dintre mesajele primite de îndrăgita actrița.

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima dată la începutul lunii septembrie, însă a ales să dea marea veste pe data de 15 septembrie, exact în ziua în care a aniversat cu soțul său un an de la cununia civilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro