Diana Dumitrescu a născut un băieţel perfect sănătos! Ce nume a ales pentru micuţ

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu a născut un băieţel perfect sănătos! Ce nume a ales pentru micuţ © Instagram

Informaţie de ultimă oră în showbiz! Diana Dumitrescu a anunţat că a devenit mămica unui băieţel sănătos. Ea şi soţul ei au ales să facă totul public într-o zi extrem de importantă pentru ei: 15 septembrie, la un an de când au spus un "Da" hotărât. 

În urmă cu câteva zile, Diana Dumitrescu a născut un băieţel. Vedeta a păstrat totul secret şi a dorit să se bucure de primele clipe din viaţa de mămică departe de ochii lumii. În dimineaţa zilei de duminică, 15 septembrie, Diana Dumitrescu a anunţat că ea şi soţul ei sărbătoresc un an de mariaj alături de fiul lor, Carol Anton.

Da, da, acesta este numele pe care Diana Dumitrescu l-a ales pentru băieţelul ei: Carol Anton!

"Acum un an de zile spuneam amândoi un "DA" hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim împreună pe drumul vieţii în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile în viaţa noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbatorim un an de casnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastră! Sa îţi fie viaţa magică şi plină de culoare! Te iubim! #momanddad#35andstillfabulous #happygirlinlovecelebrating #lifelikearoséchampagne", a transmis Diana Dumitrescu pe reţelele de socializare.

Diana Dumitrescu a considerat că a fost o minune faptul că a rămas însărcinată, chiar atunci când se aștepta mai puțin. Pe tot parcusul sarcinii s-a arătat foarte încântată că va deveni mămică pentru prima oară. Iată că, acum când în sfârşit s-a întâmplat, trebuie să recunoaştem: blondina radiază de fericire! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro