Motivul pentru care Diana Dumitrescu nu mai alăptează după aproape două luni de când a născut. "E rai pentru noi în casă"

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Diana Dumitrescu nu mai alăptează după aproape o lună de când a născut. "E rai pentru noi în casă" © captură video

Diana Dumitrescu a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii septembrie. După aproape două luni de la fericitul eveniment, cunoscuta blondina a dezvăluit că nu mai poate alăpta. 

Diana Dumitrescu a povestit că a fost nevoită să îi dea băieţelului ei şi lapte praf, moment în care el a început să refuze laptele matern. Invitată la Antena Stars, blondina a vorbit despre fericirea din casa ei de când micuţul a venit pe lume 

"E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut", a spus Diana Dumitrescu. 

Diana Dumitrescu şi-a dorit foarte mult să devină mamă şi s-a chinuit câţiva ani să reuşească să rămână însărcinată. Vedeta a explicat şi de ce au fost puţini cei care au ştiut la început că ea urmează să aibă un copil. De asemenea, a menţionat şi faptul că ea nu îşi doreşte să îşi expună deloc viaţa privată. 

"M-am bucurat foarte tare pentru că eu m-am chinuit foarte tare să rămân însărcinată. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mângâiat burta pe Instagram. Nu ştiu dacă sunt clişee. E o fericire pe care e greu să o descrii în cuvinte. Mie îmi place viaţa privată să o ţin cât pot de mult pentru mine. Lumea întreabă, lumea cere. (...) Nunta mea nu am vrut sub nicio formă să apară la televizor", a mai spus Diana Dumitrescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest