Ea este tânăra ucisă de soț, la Chitila. Robert avea ordin de restricție și și-a ieșit din minți pentru că nu-și vedea copiii

Ea este tânăra ucisă de soț, la Chitila. Robert avea ordin de restricție și și-a ieșit din minți pentru că nu-și vedea copiii © Facebook

S-a aflat cine este victima oribilei crime din Chitila, care a avut loc vineri dimineață. Irina a fost ucisă de soțul ei, care și-ar fi ieșit din minți pentru că nu mai era lăsat să își vadă copii, de 3 și de 5 ani. Deși fusese emis un ordin de restricție, bărbatul, pe nume Robert, nu s-a lăsat înduplecat și a omorât-o cu sânge rece pe mama copiilor săi.

Irina, o tânără mamă din Chitila, a fost ucisă chiar de soțul ei. Polițiștii au fost alertați la 112 că un bărbat i-a luat gâtul soției sale, așa că au trimis un echipaj să investigheze. Odată ajunși la fața locului, medicii n-au putut decât să constate decesul.

După ce a comis crima, Robert a încercat să își ia viața prin tăierea venelor, însă nu a reușit. Se află în prezent la spital și este acuzat de omor calificat, potrivit Observator.

Femeie ucisă de soț, la Chitila

Alerta a fost dată vineri, în jurul orei 7 dimineața. Irina a fost omorâtă de soțul ei, chiar dacă, în 2019, ceruse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Nu s-a lăsat deloc înduplecat, așa că s-a dus să îi ceară femeii explicații pentru faptul că nu își mai văzuse copiii. S-au luat la ceartă, iar, enervat la culme, omul i-a tăiat gâtul femeii.

A fugit de la locul crimei și și-a tăiat venele, însă nu a reușit să își ia viața. Se află în spital, în timp ce polițiștii, care i-au deschis dosar penal pentru omor calificat, fac cercetări amănunțite.

Cei doi copii rămași orfani de mamă au ajuns la bunica lor, din partea tinerei ucise.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro