Eduard, românul bolnav de coronavirus care a făcut live din ambulanță, s-a autodeclarat vindecat: „Tăiați porcul!”

Eduard, românul bolnav de coronavirus care a făcut live din ambulanță, s-a autodeclarat vindecat: „Tăiați porcul!” © Captură Video

În urmă cu câteva zile, Eduard, un bărbat din Țăndărei, făcea furori în mediul online, acolo unde postase un live făcut chiar din ambulanță. Ulterior confirmat cu noul coronavirus, omul a revenit - de această dată, de pe patul de spital. Internat la „Matei Balș”, în Capitală, Eduard le dă vești bune prietenilor: se simte mai bine și se vede deja externat!

Zeci de mii de persoane au urmărit live-ul inedit al lui Eduard, care, în urmă cu trei zile, se filma chiar din ambulanță, aparent în stare gravă. Cu o mască pe față, respira cu dificultate și spunea că este suspect de COVID-19, un lucru care, se pare, s-a și confirmat ulterior, scrie Antena 3. Atunci, Eduard făcea apel ca oamenii să rămână în case și să aibă credință.

Eduard s-a autodeclarat vindecat

Câteva zile mai târziu, Eduard a revenit în mediul online - cum altfel decât tot printr-un live, de această dată de pe patul spitalului „Matei Balș”. Spune că se simte mai bine, s-a autodeclarat vindecat și anunță că va da mare petrecere atunci când iese din spital, așa că prietenii ar trebui să îl aștepte cu porc și vin.

„Bună dimineața, băieți, azi mă simt chiar foarte bine, am sărit hopul, nu mai sunt bolnav. Gata, băieți, ăștia care sunteți mai bolnăviori, stați în casă, ăștia care sunteți mai tari, stați liniștiți că nu moare nimeni!”, spune Eduard, în filmuleț.

„Măi, pregătiți berbecul, porcul!”

Bea puțin ceai și spune că, cu doar o zi înainte, nici nu putea să șadă bine, dar acum se simte mult mai bine și chiar susține că „i-a trecut”!

De pomină este apelul pentru rude și prieteni: „Măi, pregătiți berbecul, porcul, când vin acasă să-l tăiați. Fraților, vă spun sincer, când vin acasă facem o paranghelie d-aia, cum facem noi, țiganii! Gata, nu mă mai doare nimic, gata! A plecat diavolul de la noi, din România. A plecat Sătănelul!”

Pe final, Eduard spune că, cu voia lui Dumnezeu, peste 10 zile pleacă acasă. Așteaptă cu nerăbdare să facă pastramă și să se bucure de niște vin roșu. 

 

Posted by Literas Eduard on Saturday, March 28, 2020

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro