Primele imagini cu criminalul de la Săpoca. Bărbatul a făcut o nouă criză

Primele imagini cu criminalul de la Săpoca. Bărbatul a făcut o nouă criză © Foto: Captură

Au apărut primele imagini cu criminalul de la Săpoca, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a ucis cinci oameni şi a rănit alţi opt, după ce i-a lovit în cap cu stativul de la perfuzii.

Primele imagini cu Nicolae Lungu, bărbatul de 38 de ani care a comis măcelul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au fost realizate atunci când bărbatul a fost dus în faţa medicilor legişti de către oamenii legii.

Criminalul nu a putut fi audiat

Pentru moment, deşi trebuia deja să ajungă în faţa oamenilor legii, criminalul de la Săpoca nu a putut fi audiat, asta din cauză că a făcut o nouă criză. Nicolae Lungu s-a internat voluntar, în urmă cu o săptămână, în spital, din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul. Se pare că de această dată a făcut o nouă criză şi a intrat în sevraj, potrivit Reporter Buzoian.

Criminalul de la Săpoca poate scăpa de închisoare

Bărbatul din Săgeata a omorât cinci oameni, patru au murit pe loc, iar o bătrână de 88 de ani a murit, ulterior, la spital. Chiar dacă a curmat viaţa a cinci persoane, Nicolae Lungu ar putea să nu ajungă în spatele gratiilor, în cazul în care se constată că nu a avut discernământ.

În aceste situaţii, legea spune că pacientul trebuie ţinut internat în spital, trenuie să-i fie administrat tratament de specialitate, iar apoi poate fi trimis acasă. Aşadar, în zilele următoare urmează să se afle dacă bărbatul a fost conştient sau nu de atrocităţile comise.

Criminalul de la Săpoca a crezut că oamenii pe care îi omoară sunt păpuşi

Se pare că asasinul ar fi crezut că sparge păpuşi, nu că omoară oameni cu acel stativ de perfuzii! La ultima victimă ar fi realizat ce a făcut. Bărbatul va fi supus unui expertize pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro