El este poliţistul din Suceava care s-a spânzurat după o ceartă cu soţia. Daniel avea 28 de ani

El este poliţistul din Suceava care s-a spânzurat după o ceartă cu soţia. Daniel avea 28 de ani © monitorulsv.ro

Dramă pentru o familie din Suceava. Daniel, un poliţist în vârstă de 28 de ani, a ales să-şi pună capăt zilelor, după o ceartă cu soţia. 

Daniel Gheorghe Dumitrescu, în vârstă de 28 de ani, s-a spânzurat în urma unei discuţii aprinse cu soţia, în apartamentul din Rădăuţi în care locuia cu chirie.

Poliţistul era ajutorul şefului de Post din comuna Dorneşti. Tânărul avea o vechime de circa cinci ani în poliție și era cunoscut ca un bun profesionist. Pentru că nu a mai ajuns la serviciu şi nici la telefon nu a mai răspuns, la locuinţa bărbatului s-au deplasat doi colegi de-ai săi. Aceştia au găsit trupul neînsufleţit al lui Daniel Gheorghe Dumitrescu, potrivit monitorulsv.ro.

Daniel şi soţia lui, tot agent de poliţie, erau căsătoriţi de jumătate de an

Bărbatul de 28 de ani şi soţia lui, tot poliţistă la Postul din Dorneşti, s-au căsătorit în vara anului 2019 şi în ianuarie s-au întors din Thailanda, unde au petrecut luna de miere. În urma unui conflict, femeia şi-a făcut bagajele şi a plecat la mama ei. 

Atunci, poliţistul, originar din Bădeuţi, s-a urcat în maşină şi a plecat de la apartamentul din strada Mihai Viteazul. S-a plimbat preţ de câteva ore şi a trimis apropiaţilor mesaje de adio. În jurul orelor 04:00, Daniel Gheorghe Dumitrescu s-a întors la apartament. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că ″dimineaţă la prima oră nu s-a prezentat la serviciu. L-a sunat şeful lui de post. Nu a răspuns la telefon. S-a îngrijorat şi s-a dus până acasă la el şi l-a găsit victima unui act suicidal".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro