Dramă de nedescris! Un poliţist din Suceava a fost găsit spânzurat în casă. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest

Dramă de nedescris! Un poliţist din Suceava a fost găsit spânzurat în casă. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest © Pixabay

Momente de nedescris pentru autorităţile din Suceava, după ce şi-au găsit unul dintre colegi spânzurat, în propria locuinţă! 

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost găsit mort, în locuinţa sa. Poliţistul a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, aşa că s-a spânzurat. Şeful său este cel care s-a deplasat la faţa locului, deoarece nu i-a răspuns la telefon.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a transmis primul comunicat cu privire la tragedia care a avut loc. 

″Dimineaţă la prima oră nu s-a prezentat la serviciu. L-a sunat şeful lui de post. Nu a răspuns la telefon. S-a îngrijorat şi s-a dus până acasă la el şi l-a găsit victima unui act suicidal’’, a declarat Ionuţ Epureanu.

Potrivit spuselor lui, bărbatul era căsătorit şi nu avea copii. Cu toate acestea, în ultima perioada au existat mai multe conflicte în cadrul familiei, certându-se la cuţite cu soţia sa. De asemenea, acesta ar putea fi un motiv în ceea ce priveşte actul lui de sinucidere. 

″Activitate bună spre foarte bună, fără probleme deosebite, căsătorit, fără copii. Trecuse testul psihologic. Colegii s-au interesat şi ar fi avut o ceartă cu soţia″⁣, a mai zis Ionuţ Epureanu.

Tânărul era agent la Postul de poliţie Dorneşti. În cele din urmă, autorităţile au demarat procedurile de cercetare în privinţa fostului coleg, pentru a afla exact motivul pentru care a ales să-şi pună capăt zilelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro