Gest şocant al unui tânăr din Olt! Ce a făcut băiatul după ce a sunat la 112 şi a zis că se sinucide

Gest şocant al unui tânăr din Olt! Ce a făcut băiatul după ce a sunat la 112 şi a zis că se sinucide © Pixabay

Gest şocant al unui tânăr din Olt, după ce a sunat la 112 şi a zis că se sinucide. Ce a făcut băiatul imediat după? Nimeni nu se aştepta la asta!

Întâmplarea a avut loc în această dimineaţă, în jurul orelor 05:00, atunci când tânărul de 24 de ani din Olt a sunat la 112 şi le-a zis oamenilor legii că se va sinucide. Imediat după, băiatul şi-a închis telefonul, autorităţile încercând să-l contacteze în mod disperat. 

Din cauza faptului că nu răspundea, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa tânărului şi mare le-a fost mirarea când l-au găsit în pat, dormind şi fiind sub influenţa alcoolului. Gestul necugetat al băiatului de 24 de ani nu a rămas nepedepsit, fiind amendat cu 5.000 de lei. 

IPJ Olt a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc, susţinând că tânărul nu a putut motiva de ce a recurs la acest gest. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, au relatat reprezentanţii.

Oamenii legii l-au amendat pe loc pe băiat, având de plată o sumă nu mai mică de 5.000 de lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro