El este tânărul ucis în atacul armat din Germania. Viorel a sfârşit împuşcat în maşină, la 23 de ani

El este tânărul ucis în atacul armat din Germania. Viorel a sfârşit împuşcat în maşină, la 23 de ani © captură video

După ce un primar din Giurgiu a confirmat moartea unui cetăţean român în unul dintre atacurile de miercuri seară din Hanau, Germania, s-a aflat şi identitatea victimei! Este vorba despre Viorel, un tânăr de 23 de ani, care a sfârşit împuşcat într-un autoturism.

Viorel, un tânăr de 23 de ani dintr-o comună din judeţul Giurgiu, a fost ucis în atacurile din Germania. Unchiul lui Viorel a povestit la Antena 3 cum s-a întâmplat totul.

Potrivit celor spuse de unchiul lui Viorel, tânărul de 23 de ani ieşise de la muncă şi a vrut să-şi ia un suc. Astfel, a oprit autoturismul în parcare, lângă un magazin. Doar că, Viorel nu a mai apucat să iasă din maşină. Teroristul a ieşit din magazin şi, după ce a tras mai multe focuri de armă, l-a observat pe Viorel.

Tânărul a fost împuşcat mortal de terorist.

"El ieșise de la muncă și a vrut să-și ia un suc. A oprit mașina în parcare lângă un chioșc. Nu a mai apucat să iasă din mașină că acel terorist a ieșit din chioșcul respectiv, unde a împucat cu rafale mai mulți oameni și când l-a văzut pe el în mașină a tras și asupra lui", a spus Marian Pătuleanu la Sinteza zilei. 

Tânărul de 23 de ani era curier şi locuia în Germania de 5-6 ani. 

"Este o veste tragică și toți suntem în stare de șoc. E o situație foarte grea - sunt eu în stare de șoc, nici nu-mi mai găsesc cuvintele, dar părinții copilului", a precizat bărbatul.

Printre celelalte victime se numără emigranţi din Turcia, Bosnia şi Bulgaria, cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro