Un primar din Giurgiu confirmă moartea unui român în atacurile din Germania: "Părinţii sunt în şoc"

Un primar din Giurgiu confirmă moartea unui român în atacurile din Germania: "Părinţii sunt în şoc" © Twitter

După ce mai multe publicaţii din Germania au relatat că printre cele nouă persoane ucise de atacatori s-ar afla şi o româncă de 35 de ani, un primar din Giurgiu a făcut declaraţii şocante. Edilul a confirmat moartea unei persoane de origine română, dar nu e vorba despre o femeie, ci despre un băiat de 23 de ani. 

Până la această oră, Ministerul Afacerilor Externe nu a putut confirma informaţia. Persoana de origine română ucisă în atacurile de Hanau ar fi un tânăr de 23 de ani care muncea în Germania de câţiva ani. 

Marian Pătuleanu, primarul din Singureni, judeţul Giurgiu, a afirmat la un post de televiziune că în atacurile din Germania a fost ucisă, într-adevăr, o persoană de origine română.

Conform celor spuse de primar, victima stătea în maşină când a fost văzută de terorist şi împuşcată mortal. 

Edilul a precizat că "am vorbit cu părinții și unchii copilului, dar autoritățile din Germania nu ne dau informații. El era în mașina lui, nu ne dau voie să îl vedem. Băiatul avea 22-23 de ani. Nenorocitul, teroristul, când l-a văzut că stă în mașină, l-a împușcat. Era de 4-5 ani în Germania, muncea cu acte în regulă. Nicio autoritate din România nu a luat legătura cu familia. Părinții sunt sub stare de șoc, era singurul loc copil, e ceva incredibil. A fost coleg cu fata mea".

În urma lui au rămas o mamă şi un tată îndureraţi, care aşteaptă informaţii de la autorităţile din Germania.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro