Presa germană: Româncă moartă în atacul armat de miercuri seară

Presa germană: Româncă moartă în atacul armat de miercuri seară © arhivă

Presa germană relatează că o româncă de 35 de ani s-ar afla printre victimele dublului atac armat din oraşul Hanau, de miercuri seară. 

În dublul atac armat din oraşul Hanau mai multe persoane şi-au pierdut viaţa. Publicaţia germană Zeit Online şi Frankfurter Allgemeine Zeitung anunţă că morţii sunt de naţionalitate germană, turcă, bulgară, bosniacă şi româncă. 

Singura femeie ucisă de autorii dublului atac ar fi o româncă de 35 de ani. Frankfurter Allgemeine Zeitung relatează că familia tinerei a aşteptat ore întregi lângă cordul de poliţie, pentru identificarea trupului neînsufleţit.

Cu toate acestea, rudelor nu le-a fost permis accesul în locaţie. 

Atac sângeros în Germania, cu 11 morți

Primul atac din centrul oraşului s-a produs la un bar din oraşul german Hanau. Acolo, opt sau nouă focuri de armă au fost trase. Atacatorii au fugit de la bar într-o maşină de culoare închis. Cel de-al doilea atac a fost şi mai sângeros. Focurile de armă au curmat viaţa a cinci persoane, printre care şi o femeie. 

Împreună cu atacatorii, care au fost găsiţi, de asemenea, morţi, bilanţul a ajuns la 11. 

Prima teorie a autorităţilor indică nişte nuanţe rasiste: ţinta au fost două localuri cu specific arăbesc, conform Reuters.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro