Veşti bune pentru Elena Udrea. Ce spune avocatul acesteia despre problemele cu legea, cu doar o săptămână înainte de botezul fetiţei sale

+3 click pentru
galerie

Veşti bune pentru Elena Udrea. Ce spune avocatul acesteia despre problemele cu legea, cu doar o săptămână înainte de botezul fetiţei sale © Facebook

Veşti noi despre Elena Udrea. Avocatul fostului ministru al Turismului a făcut noi precizări cu privire la problemele sale cu legea. Avocatul Elenei Udrea a precizat că a făcut apărările pe care le-a considerat necesare, iar acestea au fost înaintate Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Elena Udrea, prima apariţie publică de la întoarcerea din Costa Rica

Fosta blondă de la Cotroceni a avut şi prima apariţie publică după ce s-a întors în România.
Elena Udrea a mers joi dimineaţă la Curtea de Apel Bucureşti.

Aceasta a mers să ofere declaraţii în procesul legat de finanţarea campaniei electorale din 2009. Elena Udrea nu a fost lăsată singură de tatăl fetiţei ei, ci, din contră, Adrian Alexandrov i-a fost aproape la orice pas, mai ales că Elena Udrea a mers să dea declaraţii în procesul în care este acuzată de spălare de bani şi luare de mită.

"Fața de mine, în calitate de avocat cerințele sunt să îi formulez apărările care se impun într-o astfel de situație. Vă asigur că am făcut deja aceste lucruri, inclusiv apărările pe care le-am considerat oportune pe care le-am înaintat Curții de Justiție a Uniunii Europene", a spus Veronel Rădulescu, la Antena 3.

De asemenea, Elena Udrea a precizat că se bucură că s-a întors în ţară şi că va merge la toate termenele în care va fi chemată, asta pentru că îşi doreşte ca problemele ei cu legea să se încheie cât mai repede.

Elena Udrea urmează să-şi boteze fetiţa

De cealaltă parte, Elena Udrea nu are atenţia îndreptată doar spre partea juridică a vieţii sale, ci îşi concentrează foarte mult atenţia şi în viaţa personală, pentru că peste doar o săptămână urmează să o boteze pe fiica sa, Eva Maria. Potrivit informaţiilor apărute recent, Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au decis să îşi boteze fetiţa pe data de 20 septembrie, atunci când micuţa Eva Maria va împlini un an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro