VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzație cu Elena Udrea, după revenirea în România! Fosta „blondă de la Cotroceni” este într-o formă de zile mari

+5 click pentru
galerie

Elena Udrea s-a întors în România, după o lungă perioadă destul de grea pe care a petercut-o în Costa Rica. Fosta „blondă de la Cotroceni” este într-o formă de zile mari și încearcă să se bucure, acum, de tot ceea ce-i oferă viața.

Elena Udrea era, înainte de plecarea în Costa Rica, o bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului, dar stai să o vezi acum! Paparazzii spynews.ro au fost pe urmele blondinei și au obținut imagini de senzație cu fostul ministru al Turismului. Într-o zi banală, Elena Udrea a plecat singură de acasă cu mașina și a știut exact ce are de făcut. O femeie puternică și mereu sigură pe ea, Elena Udrea nu s-a sfiit să fie naturală și zâmbitoare nici atunci când câțiva jurnalițti au așteptat ca aceasta să treacă pe lângă ei cu mașina și chiar le-a făcut cu mâna, pesemne că nu-i pasă decât ca ea să ducă o viață normală și liniștită, ceea ce este de apreciat. 

Elena Udrea a mers la o benzinărie, acolo unde a alimentat bolidul de lux pe care îl conduce, iar după a mers, cum se cuvine, pentru a plăti carburantul. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost modul în care s-a afișat Elena Udrea. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri și mulați, un maieu extrem de decoltat, tot negru, pe tocuri și cu ochelarii de soare la ochi, Elena Udrea era o prezență ce nu putea fi trecută cu vederea, astfel că toată lumea a întors capul după ea!

Fostul ministru al Turismului a născut în septembrie anul 2018 o fetiță și se pare că și-a revenit total după perioada sarcinii, căci are niște forme de invidiat, pe care orice bărbat le-ar aprecia. Mai mult, unde mai punem la socoteală faptul că știe cum să se îmbrace pentru a-și pune corpul în valoare, vorbim de o femeie sexy, stăpână pe ea și extrem de puternică, din toate punctele de vedere!

Mesajul Elenei Udrea, la revenirea în România

Printr-o postare făcută pe Facebook, Elena Udrea a povestit tuturor că s-a întors în România, pentru că aici vrea să-și crească copilul. Fostul ministru al Turismului a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să trăiască în altă parte, în afară de România și că a așteptat foarte mult momentul în care să poată să se întoarcă. 

„Da, m-am întors în România. 
Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.  
Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate.  

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.  
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. 
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu. 
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. 
Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!  Doamne, ajută! 
P.S. Am intrat în țară prin vamă Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”
 a scris Elena Udrea, pe Facebook-ul său. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro