Elevă din Fălticeni, bătută de patru fete după ce i-a spus uneia dintre ele "creaţa" / VIDEO

Elevă din Fălticeni, bătută de patru fete după ce i-a spus uneia dintre ele "creaţa" / VIDEO © captură video

Scene şocante! O elevă din Fălticeni a fost bătută cu sălbăticie în plină zi, de patru fete de clasa a zecea. Cel puţin zece indivizi au fost martori la incident.

Bătută crunt de patru fete de clasa a zecea

Bătaie desprinsă din cele mai negre scenarii, în Fălticeni. O adolescentă a fost bătută crunt de patru fete de clasa a zecea, sub privirile a cel puţin zece persoane care păreau că se distrează. Deşi copila a strigat după ajutor, în timp ce era lovită cu pumnii şi picioarele, în faţa fostului cinematograf, reacţiile nu au fost deloc pe măsura aşteptărilor sale. 

În urma scenei halucinante, Poliţia s-a autosesizat şi a fost deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, potrivit Observator.

Odată cu apariţia imaginilor în mediul online, atât victima cât şi cele patru agresoare au fost nevoite să se prezinte în faţa oamenilor legii din Fălticeni.

Victima a decis că va depune plângere în acest caz. Totuşi, cel mai probabil, cele patru bătăuşe de clasa a zecea vor primi doar o amendă. 

Motivul bătăii din Fălticeni

Pare-se că scandalul dintre ele a izbucnit după ce adolescenta i s-a adresat uneia dintre cele patru agresoare cu "creaţa" sau "creaţo". Aceasta însă, a considerat apelativul jignitor, motiv pentru care şi-a adunat prietenele şi a pornit pe urmele copilei. 

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro