O elevă de 15 ani a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt disperaţi. Nu mai ştiu nimic despre ea de cinci zile!

O elevă de 15 ani a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Părinţii sunt disperaţi. Nu mai ştiu nimic despre ea de cinci zile!

Doi părinţi din Prahova sunt disperaţi după ce fiica lor în vârstă de 15 ani a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Fata a dispărut în urmă cu cinci zile, iar familia sa nu mai ştie ce să facă pentru a o găsi pe adolescentă.

Fata se numeşte Nicoleta Ioniţă şi este din localitatea Valea Călugărească, din judeţul Prahova. Nicoleta a plecat la şcoală, în urmă cu cinci zile, şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea, potrivit presei locale.

Familia şi oamenii legii fac un apel către români, iar dacă cineva are informaţii despre aceasta este rugat să anunţe de urgenţă la 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

CITESTE SI: Ai văzut-o? Elevă de 15 ani din Dochia, dispărută în drum spre şcoală!

Nicoleta purta în momentul în care a dispărut geacă scurtă, de culoare verde, pantaloni negri, pulover albastru si era incălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro