Eleva eminentă din Gorj care a rămas însărcinată la 13 ani s-a întors la şcoală! Cine are grijă de copil

Eleva eminentă din Gorj care a rămas însărcinată la 13 ani s-a întors la şcoală! Cine va avea grijă de copil © gorj-domino.ro

Vă amintiţi de eleva eminentă din Roşia de Amaradia care a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani? Subalternul tatăl lui ei, un tânăr de 23 de ani, este tatăl copilului. Recent, copila a născut o fetiţă, iar bebeluşul nu o împiedică să îşi continue studiile.

Ajunsă la vârsta de 14 ani acum, eleva a devenit mamă, dar merge şi la şcoală. A intrat în clasa a IX-a şi visează să facă ulterior şi o şcoală post-liceală pentru a deveni asistent medical generalist. 

A rămas însărcinată atunci când era în clasa a VII-a, iar atunci mama fetei a luat o decizie. A sunat-o pe diriginta copilei, spunându-i că fiica ei este însărcinată, dar îşi va continua studiile. Aşa s-a şi întâmplat. Ulterior, deşi a fost anunţată şi poliţia, adolescenta şi iubitul ei, cu mulţi ani mai mare, şi-au continuat relaţia, iar acum au devenit părinţi.

Conform gorj-domino.ro, eleva continuă să înveţe la fel de bine cum o făcea şi înainte de a rămane însărcinată, deşi nimeni nu ar fi crezut. Toată lumea se aştepta ca adolescenta să renunţe la şcoală. 

"Mama fetei a sunat diriginta, pe domnișoara Mihaela Aniniș, și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. 

Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată", a declarat atunci directoarea şcolii unde învăţa copila.

Profesorii fetei de acum susţin că ea învaţă în continuare la fel de bine. De bebeluş se ocupă bunica maternă cât timp fata este la şcoală. În restul timpului cei doi părinţi au grijă de bebeluşul lor. 


facebook whatsapp twitter pinterest