Este oficial! Ludovic Orban nu are coronavirus 

Este oficial! Ludovic Orban nu are coronavirus © arhivă

Ludovic Orban nu are coronavirus! Rezultatele testului au ieșit negative în privința Premierului, dar și a mai multor miniștri. 

Medicii români au făcut anunțul oficial, potrivit căruia Premierul Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus. Rezultatele testelor au ieșit negative și au fost transmise în această seară. De asemenea, și în cazul celorlalți miniștri rezultatele au ieșit negative. 

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică. ”Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este NEGATIV”, se arată în comunicat.

Totodată, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că și miniștrii care au fost testați au rezultat negativ. Este vorba despre Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloș, Marcel Vela, Ionuț Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu și Ion Ștefan.

Întreaga panică a fost provocată de către confirmarea cazului de coronavirus în ceea ce-l privește pe senatorul liberal Vergil Chițac, care a intrat în contact cu majoritatea colegilor din partid. De teamă nu fie infectat, Premierul Ludovic Orban a luat decizia autoizolării. 

Ministrul Muncii, rezultat negativ în cazul coronavirus 

Ministrul Muncii a făcut anunțul oficial în urmă cu câteva ore. Violeta Alexandru nu este infectată cu noul coronavirus și a postat totul pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare lângă Adrian Moraru. 

"Rezultatul testului: negativ.
Ne întoarcem #lamunca - cu Adrian Moraru la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"
, a fost mesajul transmis de Ministrul Munci


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro