Ministrul Muncii nu are coronavirus! Violeta Alexandru: "Rezultatul testului: negativ!"

Ministrul Muncii nu are coronavirus! Violeta Alexandru: "Rezultatul testului: negativ!" © facebook

În plină epidemie de coronavirus, primim și vești bune. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat cu puțin timp în urmă că nu este infectată cu coronavirus!

În urmă cu puțin timp, Ministrul Muncii a făcut anunțul. Violeta Alexandru nu este infectată cu noul coronavirus și a împărtășit totul cu cei din mediul virtual, acolo unde a postat o poză alături de Adrian Moraru. Doamna Ministru este gata să se întoarcă la muncă!

"Rezultatul testului: negativ.
Ne întoarcem #lamunca - cu Adrian Moraru la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș
", a fost mesajul transmis de Ministrul Muncii. 

Bilanțul celor infectați a ajuns la 81 

Ultimul caz este o femeie de 26 de ani, care a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Se află din data de 9 martie în carantină, iar în prezent este internată la Spitalul de Boli infecțioase Victor Babeș. De vineri dimineață până în momentul de față au fost confirmate 22 de cazuri noi. 

2.298 de persoane se află în carantină și 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare. Au fost prelucrate 2.545 de teste, din care 2.470 au ieșit negative. În întreaga lume, numărul deceselor a depăşit 5.000, iar numărul cazurilor confirmate a trecut de 132.000


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro