Caz fericit! O femeie aflată în carantină la Craiova a născut o fetiță

Caz fericit! O femeie aflată în carantină la Craiova a născut o fetiță © arhivă

Coronavirus aduce și zâmbete pe fețele unora. O femeie aflată în carantină la Craiova a născut o fetiță de 3,4 kilograme! 

Bucurie mare într-o familie din Craiova, în plină epidemie de coronavirus. Gravida a fost dusă de urgență la spital, cu izoleta. Cadrele medicale, îmbrăcate în costume de protecție cu măști, au ajutat-o să aducă pe lume o fetiță de 3,4 kilograme. 

„Se așteaptă rezultatul să vedem dacă este sau nu pozitivă cu noul coronavirus„

Femeia a ajuns în țară în data de 11 martie, din Italia. Se afla în carantină în unul dintre sediile special amenajate din Craiova, acolo unde trebuia să stea timp de 14 zile. Doar că, minunea din burtica ei nu a ținut cont de regulile emise de autorități, iar medicii au transportat-o de urgență la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

În momentul de față, femeia și copilul se află în stare bună, izolate și sub supravegherea medicilor. Cadrele medicale au luat toate măsurile necesare pentru evita orice risc de contaminare, susține managerul SJU Craiova. 

„A născut. Atât doamna, cât și copilul sunt în stare bună, sunt izolate în acest moment în salon. Au intrat pe un circuit separat în cadrul spitalului care ulterior a fost dezinfectat. S-au luat toate măsurile necesare pentru a evita orice risc de contaminare. Au fost prelevate probe și se așteaptă rezultatul să vedem dacă este sau nu pozitivă cu noul coronavirus", a declarat Teodor Sas, manager SJU Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro