VIDEO / Scandal în plină epidemie de coronavirus! Bătaie cu polițiștii, pe stradă, într-un cartier din Capitală

VIDEO / Scandal în plină epidemie de coronavirus! Bătaie cu polițiștii, în plina stradă, într-un cartier din Capitală © captură video

Scandal de proporții în plină epidemie de coronavirus! Oamenii legi s-au luat la bătaie, pe stradă, într-un cunoscut cartier din Capitală!

Este de necrezut ce întorsătură a luat țara noastră în doar câteva zile. Coronavirus este de neoprit și oamenii pare că s-au schimbat radical. Acum, o nouă filmare a reușit să ne pună pe gânduri. 

Recent, pe rețelele de socializare a apărut un videoclip în care oamenii legii sunt implicați. Din spusele celui care filma, polițiștii s-ar fi implicat într-o bătaie cu mai multe persoane, fără a se cunoaște însă motivul. 

Întreaga întâmplare a avut loc în cartierul Militari, de pe bulevardul Iuliu Maniu, acolo unde un grup de peste 20 de persoane s-au strâns să vadă scandalul. Filmarea a fost făcută de pe un telefon mobil, al unui bărbat care locuia în blocul de vis a vis.

Pe lângă polițiștii implicați în scandal, alte mașini ale oamenilor legii erau pe drum spre locul faptei, semn că situația a degenerat. De asemenea, o mașină a SMURD-ului și mai multe echipaje medicale s-au prezentat la fața locului. 

"Nu știu, s-a bătut poliția! E vreunu care e cu coronavirus și nu vrea să meargă la spital. A sărit poliția. Se bat între ei!", au fost cuvintele celui care a filmat.

Din spusele bărbatului, întregul incident ar fi soldat cu o victimă. Totodată, se observă clar cum unul dintre agresori este luat de cel puțin 10 polițiști.

"Nu știu dacă mai trăiește ăla acolo, că acolo a căzut jos. A venit salvarea, e ăla jos acolo căzut! Câtă poliție și toți să-l bată pe ăla...", a continuat bărbatul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro