EXCLUSIV / Andra Gogan, show total, în faţa unor copii! Micuţii au rămas şocaţi

+4 click pentru
galerie

Artista Andra Gogan a reuşit să şocheze mai mulţi copii, după ce a făcut un show de zile mari, în public.

Artista care îi condamnă pe "vloggerii care strică o generaţie" şi se consideră un exemplu pentru copii a reuşit să o facă lată, în urmă cu doar câteva zile, pe holul unei televiziuni. Andra Gogan s-a intersectat cu o trupă de dansuri formată din copii între 6 şi 12 ani, iar întâlnirea s-a dovedit a fi una extrem de interesantă. Un martor ocular a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că, atunci când au văzut-o, cei 15-20 de copii au sărit în sus de bucurie şi s-au apropiat de artistă, ca să o roage să facă poze împreună şi să le ofere autografe. Un băieţel, însă, mai slobod de gură, nebătut la timp, a exclamat, surprins de vestimentaţia vedetei: "Cel fel e îmbăcată! Zici că e Granny!" (un personaj dintr-un joc video horror, extrem de apreciat de "noua generaţie" – n.r.)

În acel moment, Andra Gogan a luat foc, potrivit martorilor. "I-a alungat pe copii de lângă ea şi le-a spus că nu face nicio poză cu ei şi nu le oferă autografe, fiindcă sunt nesimţiţi. Le-a ţinut o teorie despre cât a muncit ea ca să ajungă la niveul la care este şi că nu acceptă ca nişte nesimţiţi să o jignească. Copiii au fost jigniţi la grămadă, nu a contat că doar unul a greşit. Apoi a plecat, tunând şi fulgerând. Când au auzit-o ţipând, unii micuţi au rămas şocaţi. Nu înţelegeau ce se petrece, fiindcă ei nu auziseră comentariul colegului lor şi nu ştiau de ce Andra Gogan a reacţionat aşa de violent, când ei doreau doar să facă nişte poze cu ea", a dezvăluit martorul amintit, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Ieri, Dana Gogan, mama Andrei, care, de altfel, a asistat, la rândul ei, la întreaga scenă, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: "Andra a fost jignită de un băieţel de aproximativ 12 ani, care, culmea, a făcut afirmaţiile respective de faţă cu părinţii lui. Andra s-a supărat foarte tare, a fost afectată de jignirile băiatului. Le-a explicat celorlalţi copii că nu vrea să facă poze cu ei în momentul respectiv, fiindcă era foarte supărată pe colegul lor. Nu a ridicat tonul la ei, ci le-a explicat frumos de ce refuză să ofere autografe şi să facă poze cu ei". Ulterior, impresarul Cornel Ursache a susţinut că, de fapt, nu erau mai mulţi copii, ci doar unul, şi că nici Andra nu a fost jignită, nici ea nu s-a răţoit la fanii nevinovaţi. "Nu a putut să dea un autograf, fiindcă avea treabă, nu putea în acel moment. Nu au fost mai mulţi copii, era doar unul. Şi nu a fost niciun incident. Asta e ştire, că Andra Gogan se grăbea şi nu a putut să dea un autograf?", a afirmat Ursache.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro