PAPARAZZI / Valentina Pelinel, distrusă de durere! Cum s-a dus la Borcea, la vorbitor!

+9 click pentru
galerie

Condamnarea primită de Cristi Borcea şi plecarea bărbatului iubit în puşcărie chiar înainte de naşterea gemenilor au devastat-o pe Valentina Pelinel.

Ieri, Valentina Pelinel a mers la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita pe Cristi Borcea, care se află după gratii de vinerea trecută, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Viitoarea mămică a ajuns în parcarea puşcăriei în jur de 9.40 şi, în timp ce şoferul era la portbagaj, pentru a pregăti pachetele pentru vorbitor, graviduţa a observat că şi-a făcut apariţia şi Patrick Borcea, fiul milionarului, care, de altfel, este şi partenerul de afaceri al Valentinei. A coborât rapid din maşină şi a păşit hotărâtă spre Patrick, fiind "înarmată" cu o agendă roşie.

Îmbrăcată complet în negru, de parcă purta doliu, cu cearcăne adânci şi vizibil afectată de nenorocirea care s-a abătut asupra ei, Valentina Pelinel nu mai avea puterea ca să zâmbească. După ce au discutat câteva minute în parcarea închisorii, Pelinel şi fiul milionarului au decis să se îndrepte spre poartă, fiind urmaţi îndeaproape de şoferul ei, care căra două sacoşe pline cu mâncare şi o geantă sport, cu îmbrăcăminte.

Valentina şi Patrick au intrat la 9.50 şi au ieşit la 11.25. Mult mai supăraţi. Valentina căra aceeaşi agendă roşie, în care îşi notase, probabil, ce trebuie să îi ducă lui Cristi Borcea la următoarea vizită, iar Patrick avea o sacoşă ce nu părea foarte grea – posibil cu hainele pe care le purta tatăl lui vineri, când s-a predat la poliţie.

Patrick i-a înmânat sacoşa şoferului Valentinei, i-a strâns acestuia mâna şi a plecat spre bolidul parcat în apropiere, în care îl aştepta şoferul, cu motorul pornit, iar Valentina, fără să spună un cuvânt, s-a aşezat în maşină, privind în gol.

Cristi Borcea s-a predat pe 8 februarie, după ce, cu o seară înainte, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Cristi Borcea se întoarce în spatele gratiilor după ce pe 2 iulie 2018 a fost eliberat condiţionat, după condamnarea din "Dosarul transferurilor". De asemenea, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, fugit în Madagascar, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro