EXCLUSIV. Ce a făcut italianul infectat cu coronavirus, înainte să plece din România! Diagnosticul cu care a fost internat în spital

EXCLUSIV. Ce a făcut italianul infectat cu coronavirus, înainte să plece din România! Diagnosticul cu care a fost internat în spital © arhivă

Spynews.ro vă prezintă detalii neştiute din cazul italianului de 71 de ani, depistat cu coronavirus, după ce a petrecut câteva zile în România. Am aflat ce a făcut bărbatul înainte de a părăsi ţara, dar şi cu ce diagnostic a fost internat în spitalul din Italia.

Surse medicale au declarat pentru Spynews.ro detalii neştiute din cazul italianului de 71 de ani, depistat cu coronavirus în Peninsulă, după ce s-a întors din România. Pare-se că, înainte de a părăsi ţara noastră, italianul a mers, alături de un grup restrâns de oameni, la o vânătoare de urşi. 

Bărbatul este internat la secţia Boli Infecţioase a unui spital din Rimini, cu diagnosticul polmonită bilaterală, conform surselor noastre medicale. Starea lui este una bună, deocamdată. 

"Simptomele sunt ca la o normală gripa de stagiune. Pentru că, în fond, asta este... Persoanele în vârstă, cu multe probleme de sănătate la bază sunt mai la risc ", au explicat sursele medicale pentru Spynews.ro.

"Acum nu-mi mai este frică. Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră", declara italianul presei internaţionale.

Traseul italianului în România

Italianul a sosit în România, pe Aeroportul Internaţional Craiova, pe 18 februarie, aproape de miezul nopţii, însoţit de fiul său în vârstă de 10 ani.

După ce a plecat de la aeroport, italianul a mers la o firmă de închieri auto din Craiova şi a plecat apoi spre Gorj. Pe 19 februarie, după miezul nopţii, bărbatul şi-a lăsat copilul la socrii, în satul Peşteana. 

Apoi, a plecat la Târgu Jiu, unde deţine un apartament. Următoarea zi, italianul a trecut şi pe la Primăria Drăguţeşti, pentru a-şi plăti taxele şi impozitele. 

Înainte de a părăsi ţara, conform informaţiilor obţinute de Spynews.ro, a mers la o vânătoare de urşi, cu un grup restrâns de persoane.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro