EXCLUSIV. Ce a răspuns Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de semnificaţia tatuajului din zona intimă

EXCLUSIV. Ce a răspuns Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de semnificaţia tatuajului din zona intimă © arhivă

Cazul Caracal. „LUX” - este cuvântul pe care Gheorghe Dincă şi l-a tatuat pe zona intimă. Acest lucru a fost descoperit la prima examinare fizică de la Serviciul de Medicină Legală Olt. Detaliul însă, a ajuns în spaţiul public după finalizarea rechizitoriului. 

Gheorghe Dincă şi-a făcut în tinereţe un tatuaj, chiar pe zona intimă. Analiza făcută de experţi vizavi de persoana sa se leagă la perfecţie cu tatuajul său: „LUX”.

În urma tuturor expertizelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă avea adevărate obsesii sexuale, în special legate de virilitate şi sex oral.

Procurorii au notat în rechizitoriu că sexul reprezintă  pentru Gheorghe Dincă o preocupare dominantă. "Monstrul din Caracal" a relatat multiple episoade în care a apelat la servicii de prostituție sau la partenere sexuale contra anumitor servicii şi chiar la relații extraconjugale.

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că pe organul genital al inculpatului, a observat tatuajul „LUX”.

Gheorghe Dincă a fost întrebat la examinre ce reprezintă acel tatuaj şi când l-a achiziționat. Fără să se gândească foarte mult, Gheorghe Dincă a răspuns că şi l-a făcut în tinereţe şi că nu mai contează de ce.

"Eram tineri şi proşti", a completat Dincă.

La începutul anchetei în cazul Caracal, un fost coleg de-ai inculpatului mărturisea că “Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”.

Procurorii au notat, de asemenea, în rechizitoriu, faptul că în casa inculpatului au fost găsite pastile de potenţă, iar în portbagajul maşinii, prezervative.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro