Scene de nedescris la audierea lui Gheorghe Dincă! Tonel Pop: „Mima un act sexual, scotea limba..”

Scene de nedescris la audierea lui Gheorghe Dincă! „Mima un act sexual, scotea limba..” © arhivă

Noi dezvăluiri ies în cazul Caracal, cu privire la audierea monstrului din Caracal. Avocatul Tonel Pop a povestit pe scurt de scenele de nedescris la care a luat parte!

Cazul Caracal pare să nu se închidă prea curând, mai ales că noi dezvăluiri apar de la o zi la alta. De această dată, avocatul Tonel Pop, a povestit scenele de nedescris la care a fost nevoit să ia parte în timpul audierii lui Gheorghe Dincă.

Monstrul din Caracal le făcea semne obscene procurorilor, conform spuselor avocatului. Totodată, Tonel Pop susţine că întregul incident este filmat şi că se poate verifica oricând ceea ce a declarat.

„Ne arăta degetul, mima un act sexual, scotea limba ca și când ar fi fost năpădit de poftă, iar procurorii nu făceau nimic ca să-l potolească. La un moment dat colegii mele i-a propus să vină cu el în cameră matrimonială de la penitenciar. Ceea ce vă povestesc a durat ore în șir și a fost filmat cu trei camere, așa că se poate verifica foarte ușor ceea ce vă spun.”, a declarat el.

De asemenea, Tonel Pop susţine că între monstrul din Caracal şi cei care l-au audiat, ar fi existat o legătură, deoarece aceştia aveau o atitudine bizară cu Dincă, una mai mult prietenoasă decât din punct de vedere profesional.

„Aveau grijă de el să nu răcească, îi dădeau ceiuț când îi era frig, când era cald, beau iei apă sălcie, iar lui îi dădea apă rece. Singura reacție a procurorului Vasilescu a fost atunci când exasperat, la un dat, mi-am făcut cruce. Atunci s-a enervat și m-a amenințat că ne amendează.", a completat avocatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro