Cine e judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Legătura cu Sile Cămătaru

Cine e judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Legătura cu Sile Cămătaru © arhivă

Detalii şocante în cazul Caracal. S-a aflat cine este judecătoarea care va judeca procesul lui Gheorghe Dincă, în cazul în care nu va fi aprobată strămutarea procesului. Spynews.ro vă prezintă legătura dintre magistrat şi Sile Cămătaru!

Dacă nu se va aproba strămutarea procesului, cea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă va fi Diana Mihaela Cotoi - aceeaşi judecătoare care, în urmă cu puţin timp, l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru. 

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, fusese plasat în arest preventiv pe data de 28 decembrie, după ce a fost prins de oamenii legii drogat şi fără permis, la volan. Iniţial, judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv, iar după ce Albert Balint şi-a încercat norocul şi a contestat măsura, magistraţii de la Tribunalul Olt au decis eliberarea sa. 

Cu doar câteva zile înainte de acest episod, fiul lui Sile Cămătaru era reţinut în cazul tânărului pe care l-a înjunghiat. Ulterior, victima şi-a retras plângerea.

Judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă

Diana Mihaela Cotoi, magistratul Tribunalului Olt, care l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru, va judeca procesul lui Gheorghe Dincă în cazul în care nu se va aproba strămutarea procesului. Cel care a cerut strămutarea procesului este chiar inculpatul, trimis în judecată pentru opt infracţiuni. 

La începutul lunii februarie, va fi luată o decizie în acest sens. 

Numele Dianei Mihaela Cotoi apare, de altfel, şi în dosarul lui Carmen Marinescu, fostă preşedinte a Tribunalului Olt. Carmen Marinescu a primit opt ani de închisoare în 2017, după ce, şase ani mai devreme, primise şpagă 200.000 de euro de la Bercea Mondialu pentru a-l lăsa în libertate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro