EXCLUSIV. Cum se apară femeia din București infectată cu coronavirus, care și-a trimis copilul la școală. Poziția DSP

EXCLUSIV. Cum se apară femeia din București infectată cu coronavirus, care și-a trimis copilul la școală. Poziția DSP © Foto simbol arhiva

Spynews.ro aduce noi detalii în cazul momentului: fiica unei femei din București confirmată cu coronavirus a fost la școală până marți, 10 martie. Am aflat cum s-a aparat femeia în fața părinților colegilor copilei!

Înainte de a fi internată la Institutul Matei Bals, la scurt timp după ce a aflat că testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, femeia în cauză le-a trimis un mesaj părinților colegilor fiicei sale. 

Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, că femeia le-a spus celorlalți părinți că nu i-a anunțat personal pentru că a preferat să transmită întâi rezultatul către instituțiile la care fiica ei învață. Astfel, acestea aveau să informeze concret și corect cum se poate administra situația.

La momentul trimiterii mesajului, pacienta preciza că fetița ei nu a fost încă testată și că nu poate oferi mai multe detalii. 

Poziția Direcției de Sănătate Publică a municipiului București

Spynews.ro a mai aflat că Direcția de Sănătate Publică a municipiului București va testa, în cursul zilei de astăzi, copilul și celelalte rude ale femeii. De asemenea, va fi demarată o anchetă epidemiologică. Măsurile care se vor impune ulterior, vor fi comunicate. 

Amintim că printre vedetele ale căror copii învață la această școală se numără Mara Bănică, Andreea Marinescu și Octavian Strunilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro