EXCLUSIV. Fiul Marei Bănică învață în aceeași școală cu fetița femeii infectate cu coronavirus. Prima reacție a jurnalistei!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV. Fiul Marei Bănică învață în aceeași școală cu fetița femeii infectate cu coronavirus. Prima reacție a jurnalistei! © arhiva

Spynews.ro a obținut un document care arată că fiica femeii din București întoarse din Israel și confirmată cu coronavirus a mers la școală până marți, 10 martie. La aceeași instituție de învățământ merge și fiul Marei Bănică! Avem prima reacție a jurnalistei privind această situație.

Femeia confirmată cu coronavirus și internată la Institutul Matei Bals după câteva zile bune de când s-a întors din Israel și-a trimis fiica la Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală, până marți, 10 martie. De asemenea, pacienta nu a spus că este suspectă ori că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

În clasa în care învață elevă pășesc în fiecare zi 55 de elevi, în cele două ture. Mai mult, fiica femeii a mers și la un after-school situat pe aceeași stradă!

Printre cei 55 de elevi care învață în acea clasa, în două ture, se află și fiul Marei Bănică. Contactată de Spynews.ro, jurnalista a confirmat informația.

Mara Bănică ne-a mai declarat că „această mama a știut că e suspectă de coronavirus și a adus copilul la școală!”.

Ce alte vedete din România mai au copiii la instituția de învățământ

În aceeași școală din București mai învață, pe lângă fiul Marei Bănică, și copiii altor vedete:  Octavian Strunilă și Andreea Marinescu!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro