EXCLUSIV / Decizie incredibilă în dosarul şefului din poliţie şantajat de amantă! Ofiţerul a rămas mască

+5 click pentru
galerie

Dosarul şefului din Poliţia Română care susţine că a fost şantajat de amantă, o fostă prostituată, actualmente studentă la Drept, ia o turnură neaşteptată.

Magistraţii de la Judecătoria Motru au dat, recent, o hotărâre halucinantă în dosarul în care Georgiana, o olteancă rea de muscă, l-a reclamat pe şeful unui inspectorat de poliţie, acuzându-l că acesta a lăsat-o gravidă şi a părăsit-o, lăsând-o să se descurce singură cu banii pentru avort. Întrucât este însurat şi deţine o funcţie importantă în cadrul Poliţiei Române, respectiv şef de inspectorat, ofiţerul a depus o cerere în care solicita ca datele personale să nu fie făcute publice în cadrul procesului. Iar judecătorii i-au acceptat cererea: "Admite cererea. Dispune anonimizarea datelor cu carater personal ale petentului cu privire la dosarul 131/263/2019. Definitivă". Culmea, mai sus de această decizie, pe portalul instanţelor de judecată, tronează numele complet al poliţistului, semn că, uneori, şi judecătorii spun lucruri trăsnite.

După cum SPYNEWS a dezvăluit recent (vezi articolul aici), Georgiana, o olteancă fierbinte care pozează în studentă silitoare, a reuşit să prostească în ultimul hal un ditamai şeful din Poliţia Română. Timp de câteva săptămâni, individa – viitoare avocată - a fost amanta secretă a celui mai influent poliţist din judeţ şi a reuşit să-i sucească atât de tare minţile, încât acesta ajunsese să fugă de lângă nevastă şi copii, pentru a face prostioare, prin camere de hotel. Culmea, şeful de inspectorat n-a fost capabil să afle detalii despre trecutul amantei, semn că flerul de anchetator s-a cam înmuiat la apariţia bombei sexy. Au aflat, însă, reporterii SPYNEWS ce poamă este "domnişoara avocat". Astfel, jurnaliştii noştri au descoperit că "studenta silitoare" este, de fapt, o individă condamnată penal pentru prostituţie, cu acte-n regulă. Între timp, infracţiunea respectivă a fost eliminată din Codul Penal, aşa că prostituata a solicitat reabilitarea, iar în prezent are cazierul curat ca lacrima.

În încercarea de a nu pica în vreo capcană, poliţistul s-a comportat precum un agent secret şi a apelat la strategii pe care le văzuse, probabil, în filme. Dar fosta prostituată a fost mai inteligentă decât şeful poliţiei. Lucru destul de îngrijorător, dacă ţinem cont că un şef de IPJ poate influenţa rezultatele unor anchete. Iar un şef de poliţie care poate fi şantajat este mană cerească pentru mafia locală, din motive lesne de înţeles. Protagonista amantlâcului cu iz penal a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că l-a înregistrat pe poliţist în timpul partidelor de sex, a realizat înregistrări video cu mai multe discuţii perverse şi a strâns tot felul de probe care demonstrau infidelitatea ofiţerului, încă de la începutul relaţiei.

"Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (...) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (...) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (...) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic. Pe 27 octombrie am fost la un hotel, iar pe 1 şi 2 noiembrie la altul. Pe 4 noiembrie am aflat că sunt însărcinată, iar după câteva zile am făcut avort", a declarat fosta prostituată, actualmente studentă de la Drept, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro