EXCLUSIV / Decizie neaşteptată a impresarului care a dat-o pe Antonia pe mâna procurorilor!

+3 click pentru
galerie

Condamnat la zece ani de puşcărie pentru lipsire de libertate şi viol, impresarul care a târât-o pe Antonia într-un scandal penal a luat, recent, o decizie neaşteptată.

Radu Muşetescu a deschis, recent, un proces în care solicită revizuirea, încercând din răsputeri să iasă înainte de termen din puşcărie. Sentinţa în acest dosar urmează să fie dată peste câteva zile, aşa că, dacă judecătorii îi vor da câştig de cauză, impresarul violator nu va mai sta în spatele gratiilor. Din cauza lui Muşetescu, Antonia a fost nevoită să dea declaraţii în faţa procurorilor, deoarece impresarul a tras o ţeapă de zile mari, folosindu-se de numele artistei. Astfel, Antonia a dat o declaraţie de martor într-un dosar în care Muşetescu era judecat pentru înşelăciune, după ce a tras ţeapă unui colegiu din Tg. Mureş. Reprezentanţii colegiului l-au acuzat pe impresar că a încasat câteva mii de euro, în numele Antoniei, pentru ca artista să cânte la un bal al bobocilor. Conform anchetatorilor, fapta a avut loc în urmă cu aproximativ şase ani, însă dosarul a ajuns abia în 2017 pe masa judecătorilor, iar Antonia a fost nevoită să dea explicaţii în acest caz, pentru a demonstra că nu a fost complicea impresarului.

În 2014, Radu Muşetescu (foto sus) a fost arestat, alături de un prieten, ambii fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat două studente. În documentele de la dosar se menţiona faptul că percheziţia de la domiciliul lui Muşetescu s-a efectuat pentru "ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele". Ulterior, Radu Muşetescu a fost condamnat la zece ani de închisoare, în timp ce complicele acestuia a primit 11 ani şi patru luni de închisoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro