EXCLUSIV / Documente explozive în dosarul prezentatorilor TV prinşi cu droguri!

+11 click pentru
galerie

Lovitură de teatru în dosarul în care Emma Zeicescu şi Claudiu Popa sunt acuzaţi de deţinere de droguri: în cadrul unei conversaţii, jurnalistul susţine că este posibil ca totul să fie o "manevră" a oamenilor legii.

Pe 14 august a.c., la scurt timp după ce a fost implicat într-un scandal cu "iarbă" ce i-ar putea aduce o condamnare, Claudiu Popa a povestit cum a ajuns, alături de partenera lui, Emma Zeicescu, în vizorul anchetatorilor. Fără a face vreun comentariu, vă prezentăm conversaţia jurnalistului cu un reporter SPYNEWS – documente ce sugerează că prezentatorul TV ar fi fost victima unei neînţelegeri.

Claudiu Popa şi Emma Zeicescu au fost acuzaţi, oficial, de deţinere de droguri în vederea consumului şi, dacă jurdecătorii îi vor găsi vinvaţi, ar putea primi pedepse cuprinse între 3 luni şi 2 ani sau amendă.

Viaţa prezentatoarei TV Emma Zeicescu pare desprinsă dintr-o telenovelă. După o relaţie de cinci ani cu realizatorul TV Claudiu Popa, vedeta a anunţat, la începutul acestui an, că a decis să pună punct, dar că vor face totul pentru ca fetiţa lor să nu simtă ruptura. "Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne facă mai înţelepţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru că ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi! Mami, tati şi Idris rămân bineînţeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârşit. PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă multumim deja pentru înţelegere", a fost mesajul postat pe Facebook de Emma Zeicescu, la începutul acestui an.

Cu toate că vedeta nu mai vedea o cale de împăcare cu fostul partener, aceştia au început, ulterior, să se afişeze în public, la mai multe evenimente, precum un cuplu. Semn că "drumurile separate" au început să se intersecteze tot mai des, iar trecerea timpului i-a făcut deja mai înţelepţi, exact cum îşi dorea Emma Zeicescu, în mesajul de adio.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro