EXCLUSIV / Florin Pastramă, "ţeapă" de un milion de euro! Ce i-au făcut recuperatorii! Documente bombă

+7 click pentru
galerie

"Milionarul" care a rămas cu buza umflată fiindcă a "tradus-o" pe Raluca Podea cu Brigitte Năstase a avut probleme mari cu recuperatorii de creanţe, după ce a tras un "tun" de zile mari!

Înainte să ajungă celebru datorită relaţiei cu Raluca Podea, Florin Pastramă a făcut o "combinaţie" de zile mari, ajutat de toţi membrii familiei sale. Conform documentelor intrate în posesia jurnaliştilor SPYNEWS, familia Pastramă a reuşit să obţină un împrumul de aproape un milion de euro de la o firmă de credite cu sediul social în Sectorul 4 al Capitalei, girând cu un apartament de 47 mp, situat la parterul unui bloc din cartierul Colentina, evaluat la nici 43.000 de euro.

Cum a fost posibil ca o companie să dea credit de un milion de euro, având drept gaj un imobil care valora de 23 de ori mai puţin decât creditul în sine, doar angajaţii companiei şi membrii familiei Pastramă ştiu. Cert este că, după ce au încasat banii, Florin Pastramă, răposatul tată Aurică, mama Florentina şi sora Elena nu au mai returnat niciun leu.

Aşa că firma creditoare a fost nevoită să îi dea în judecată şi să apeleze la un executor, care le-a scos apartamentul la licitaţie, pentru a recupera măcar o parte din prejuiciu. Astfel, Florin Pastramă a rămas cu un milion de euro, iar firma păgubită – cu un apartament la periferia Capitalei, luat cu japca de recuperatori de la mama "afaceristului de succes".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest