EXCLUSIV / Fosta nevastă a lui Alex Bodi, gest bizar, în public / Ce a făcut înainte de a fi acuzată de răpirea copilului!

+6 click pentru
galerie

Fosta soţie a lui Alex Bodi, care este acuzată de răpire internaţională a propriului copil, a făcut un gest care l-a lăsat mască pe celebrul afacerist.

Înainte să se “pricopsească”, zilele trecute, cu două dosare – unul pentru răpire internaţională a unui minor şi altul pentru stabilirea domiciliului copilului, ambele deschise de Alex Bodi -, fosta parteneră a celebrului afacerist a făcut un gest extrem de bizar. În timp ce Alex Bodi întoarce banii cu lopata şi poartă ceasuri care costă cât o garsonieră în centrul Capitalei, Iulia a făcut o cerere la Primăria Mediaş să i se ofere o locuinţă socială, prin programul ANL.

În încercarea de a impresiona comisia care repartizează locuinţele sociale din Mediaş oamenilor amărâţi, Iulia a explicat că este un caz special, deoarece are un copil de crescut şi este căsătorită. Întrucât locuinţa care urma să fie repartizată era o garsonieră, comisia a considerat că aceasta este neîncăpătoare pentru doi adulţi şi un copil, aşa că a oferit-o unei tinere vânzătoare, urmând ca dosarul depus de fosta nevastă a lui Bodi să fie luat în discuţie într-o altă şedinţă.

Război pe copil

Alexa Bodi i-a declarat război fostei partenere, după ce aceasta a părăsit ţara, alături de copil, fără ştirea afaceristului. Ulterior, Alex Bodi a deschis la Mediaş un proces în care a solicitat stabilirea pe cale judecătorească a domiciliului minorului şi un altul în care o acuză pe Iulia de răpirea internaţională a copilului.

Prin acest proces, Bodi încearcă lansarea unei proceduri de înapoiere a copilului, în condiţiile în care în toate țările UE (cu excepția Danemarcei) există autorități centrale pentru a ajuta părinții care sunt victime ale răpirii transfrontaliere. Conform legii, hotărârea definitivă a instanței în țara de origine (în acest caz, România – n.r.) este automat recunoscută și executorie într-un alt stat membru al UE, aşa că, dacă va câştiga procesul, Bodi se va putea duce peste hotare, pentru a-şi recupera copilul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro