EXCLUSIV / Incredibila poveste a interlopului Bebino / Femei terorizate, trafic de droguri şi fugă de locul accidentului

+6 click pentru
galerie

Bebino, unui dintre noii lideri ai grupării de tip mafiot Sportivii, măcelărit, recent, în plină stradă, după ce a încercat să-i taie beregata unui rival, are o poveste de viaţă demnă de scenariu unui film de la Hollywood.

Emil Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, interlopul căsăpit cu sabia de Cezar Petcu, zis Joe, are, la 26 de ani, un trecut impresionant. Considerat un traficant de droguri extrem de periculos, lider al grupării Sportivilor, Bebino a fost lăsat în libertate de judecători, primind, în 2017, doi ani şi jumătate, cu suspendare, deşi faptele comise erau extrem de grave: trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat. În acelaşi an, soţia lui, Alexandra, a deschis un proces de divorţ, invocând faptul că îi este teamă să mai rămână lângă interlop, însă, după un an, femeia terorizată s-a răzgândit, din motive necunoscute, iar dosarul a fost închis de judecători.

Lăsat în libertate de judecători, traficantul de droguri a prins aripi şi, convins că nimeni nu îi va face niciodată nimic, a comis un accident rutier şi a fugit de la locul faptei. Astfel, la finele anului trecut, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au decis anularea suspendării executării din dosarul de trafic de droguri şi l-au condamnat pe interlop la aproape trei ani de puşcărie, cu executare. „Condamnă pe inculpatul Alecu Emil Marius la pedeapsa de 1 an închisoare. (...) Anulează suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului Alecu Emil Marius prin sent pen nr. 647/24.03.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în dosarul nr. 31223/3/2016, modificată şi definitivă prin dec pen nr. 1443/24.10.2017 a Curţii de Apel Bucureşti Secţia I Penală. Contopeşte pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare cu pedeapsa de 1 an închisoare aplicată în cauză, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor de 4 luni închisoare, în final dându-se spre executare pedeapsa de 2 ani şi 10 luni închisoare”, au decis judecătorii. Dar, cum sentinţa nu era definitivă, Bebino a fost lăsat din nou liber, aşa că pe 9 ianuarie a încercat să ucidă un rival, tăindu-i gâtul, după un scandal iscat din cauza unor bani proveniţi din vânzarea de droguri.

Reacţia rivalilor a fost, însă, pe măsură: au dat cu sabia în Bebino până când l-au umplut de „buzunare” şi i-au retezat degetele cu care număra banii. Cel care l-a tranşat pe Bebino, Cezar Petcu, a fost arestat, iar la scurt timp poliţiştii l-au săltat şi pe Bebino, chiar de pe patul de spital, şi l-au escortat în faţa judecătorilor, care i-au dat mandat de arestare, pentru tentativă de omor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro