EXCLUSIV / Interlopul care l-a căsăpit pe Bebino, gest disperat, în spatele gratiilor / Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Ajuns la răcoare, pentru că l-a spintecat pe rivalul Bebino, interlopul Cezar Petcu, alias Joe, a făcut un gest incredibil.

Cezar Petcu, alias Joe din clanul Cocalarilor (foto jos), şi-a aranjat nişte ieşiri din spatele gratiilor, fiind convins că sejurul său la „facultate” va fi unul extrem de lung, în condiţiile în care este acuzat de tentativă de omor. Aşa că primul lucru pe care l-a făcut Joe după ce a ajuns în arest a fost să deschidă un proces civil împotriva Poliţiei Rutiere, contestând o amendă primită anul trecut.

Cum în celulă nu prea are nevoie de permis de conducere, cel mai probabil Joe a deschis procesul doar pentru a putea ieşi periodic din arest, la termenele stabilite de instanţă – manevră la care apelează foarte des vieţaşii sătui să vadă cerul printre zăbrele.

Cezar Petcu şi mai mulţi membri ai calnului Cocalarilor l-au căsăpit pe Marius Alecu, zis Bebino sau "King Kong din Berceni", la începutul lunii ianuarie. "La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv.

Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat după câteva zile, fiind cercetat în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor. La rândul său, Bebino (foto sus) este acuzat de tentativă de omor, pentru că l-ar fi tăiat pe un cocalar din gaşca lui Joe în zona gâtului. Bebino a stat o noapte în arest, după care judecătorii l-au trimis acasă, pe motiv că acesta ar avea nevoie de îngrijiri medicale şi de relaxare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro