EXCLUSIV / Luptător celebru, mutilat de interlopi / Detalii șocante

+5 click pentru
galerie

Un luptător celebru a primit, conform unor surse din anturajul acestuia, o lecție dură din partea grupării de tip mafiot care l-a căsăpit pe interlopul Bebino și a ajuns, în stare gravă, la spital.

Clanul mafiot care l-a căsăpit pe interlopul Bebino a mai făcut victimă: Bili Mustafa. Surse din anturajul sportivului au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că acesta ar fi fost victima unui atac sângeros, comis de o grupare interlopă din zona Pantelimon. Potrivit surselor amintite, Bili Mustafa ar fi suferit leziuni severe în urma atacului, fiind transportat, în stare gravă, la spital, cu picioarele rupte. 

Mustafa ar fi fost ținta atacului mafiot întrucât nu se mai afla sub ”umbrela” lui Bebe Niță, astfel că interlopii dintr-o grupare adversă ar fi decis să îi dea o lecție ”lupului singuratic”. Ieri, jurnaliștii SPYNEWS au încercat să obțină mai multe detalii referitoare la incidentul respectiv chiar de la Bili Mustafa, însă acesta nu a putut fi contactat.

Bili Mustafa a fost victima unui atac sângeros în urmă cu un an, într-un club de manele din Capitală, unde a încasat o bătair oră cu moartea și s-a ales și picioarele fracturate. Din acel moment, el nu a mai boxat, însă a fost văzut în compania unor milionari celebri, care îl angajaseră pentru a le asigura paza la diferite evenimente publice.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro