EXCLUSIV / Membrii trupei Paraziţii, vânaţi de “spaima infractorilor” / Declaraţii incredibile

+5 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din Galaţi, supranumit “spaima infractorilor”, le-a pus gând rău membrilor trupei Paraziţii, din cauza piesei “Antimiliţie”.

Agentul şef Aurelian Ilie, poliţist cu o experienţă de 25 de ani în cadrul IPJ Galaţi, a deschis, recent, un proces împotriva artiştilor Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Galaţi, iar primul termen nu a fost încă stabilit. Contactat de reporterii SPYNEWS, poliţistul care a decis să îi târască prin tribunale pe cei de la Paraziţii a mărturistit că se simte profund jignit de versurile piesei “Antimiliţie” şi că a solicitat interzicerea acesteia, precum şi despăgubiri morale.

“Eu sunt poliţist de 25 de ani, mă cunoaşte jumătate de oraş… După ce a apărut melodia celor de la Paraziţii, a ajuns să mă întrebe lumea pe stradă dacă, într-adevăr, sunt fiu de securist şi dacă mama e prostituată, aşa cum spun cei de la Paraziţii. Nu mi se pare OK… În cererea de chemare în judecată am solicitat interzicerea melodiei în spaţiul public, prezentarea de scuze şi acordarea unor despăgubiri morale în valoare de 20.000 de euro”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, ag. şef Aurelian Ilie (foto jos).

Poliţistul a mărturisit că ia în calcul şi respingerea cererii, aşa cum s-a întâmplat, marţi, într-un dosar similar, deschis de un sindicat al poliţiştilor, dar că va merge până în pânzele albe şi le va face o surpriză şi judecătorilor. “Probabil că dosarul va fi strămutat la Bucureşti şi că voi pierde. Dacă se va întâmpla aşa, voi ataca hotărârea. Voi merge până la Bruxelles, dacă va fi nevoie, pentru că nu pot accepta să fiu umilit. (…) Dacă instanţa le va da dreptate celor de la Paraziţii, voi înlocui cuvântul «poliţist» din piesă cu «judecător». Sau «procuror». Sau «sudor»… Şi voi merge cu boxa, cu staţia de amplificare, în faţa lor, să asculte melodia!”, a mai adăugat poliţistul din Galaţi, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

SNAP, umilit în instanţă

Marţi, membrii trupei Paraziţii şi casa de discuri 20cm Records au câştigat procesul deschis de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, care s-a plâns de aceeaşi piesă, "Antimiliţie". Potrivit Mediafax, pe lângă faptul că au câştigat procesul în primă instanţă, Chello, FreakaDaDisk şi Ombladon trebuie să primească de la poliţiştii care i-au reclamat 2.500 de lei, onorariul avocatului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro