EXCLUSIV / Narcisa Guţă, disperată din cauza băiatului! Anunţul care îl vizează direct pe fiul vedetei!

+4 click pentru
galerie

Narcisa Guţă trece prin clipe de groază şi are emoţii mari în privinţa fiului, după ce a aflat că mai mulţi colegi ai băiatului au fost diagnosticaţi cu o boală care ucide pe capete!

Părinţii elevilor Colegiului Naţional "Dinu Lipatti" sunt în alertă de gradul zero, după ce mai mulţi copii au fost diagnostigaţi cu gripă de tip A, care a ucis deja zeci de persoane în întreaga ţară. Printre părinţii care acum stau cu sufletul la gură, aşteptând să vadă dacă şi copiii lor au fost infectaţi, se află şi Narcisa Guţă, al cărei băiat urmează cursurile şcolii de muzică. Şi are de ce să stea cu frica în sân, fiindcă mai mulţi colegi ai băiatului, dar şi profesori, au fost diagnosticaţi cu gripă. De ce au fost primiţi copiii bolnavi în colectivitate, doar dascălii şi halatele albe ştiu! De altfel, se pare că medicii de la "Lipatti" nu dau doi bani pe sănătatea elevilor, iar acest lucru îl demonstrează o întâmplare scandaloasă, petrecută chiar ieri, când, culmea, copiii stăteau acasă, la cererea gurvernului, de frica gripei. Mai exact, părinţii unui elev au anunţat că fiul lor a fost diagnosticat cu gripă, iar profesorii au solicitat ca luni, la prima oră, să se facă dezinfecţie în sala de cursuri. Însă medicii au explicat că dezinfecţie de face abia atunci când sunt cel puţin trei cazuri de gripă într-o clasă. Aşa că, luni, copiii sunt aşteptaţi la şcoală, să ia gripă, pentru ca medicii să aibă temeiul legal pentru a face dezinfecţie.

Dacă din cauza cadrelor medicale de la "Lipatti" se vor îmbolnăvi şi alţi elevi sau profesori, acestea ar putea fi acuzate de comiterea infracţiunii de "zădărnicirea combaterii bolilor". Conform art. 352 Noul Cod Penal, "nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă".

O situaţie similară a fost la "Lipatti" şi vara trecută, când în clasa în care învaţă fiul Minodorei au mers, trimişi de părinţi şi lăsaţi de profesori şi medici, doi copii, fraţi, bolnavi de varicelă.  În momentul în care un profesor a descoperit că cei doi elevi sunt bolnavi, părinții acestora au explicat că știau de două săptămâni de afecțiunea contagioasă, dar că au continuat să îi ducă în colectiv pentru că nu aveau cu cine să îi lase pe minori. La momentul respectiv, conducerea colegiului a susţinut că lucrurile sunt sub control şi că nu există riscul ca boala să se răspândească. La câteva zile după anunţul liniştitor, fiul Minodorei a fost diagnosticat cu varicelă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro